Background Image

Sketching books

wereldwijd toonaagevende bestsellers

de fundamenten van design sketching uitgelegd


stap-voor-stap voorbeelden + showcases
In Sketching | the Basics worden de fundamenten van het leren tekenen uitgelegd door stap-voor-stap illustraties, designer showcases en theorie. Het is het passende boek als je net start in design sketching, voor de eerste jaren van je opleiding, en voor als je je opgedane technieken eens onder de loep wilt nemen. .. meer weten ..
book basics
book drawing

design sketching in theorie en praktijk


technieken & materialen + showcases
Sketching | Drawing techniques for product Designers is een ongelooflijk breed en praktisch onderzoek naar schets technieken voor produkt ontwerpers. Voor de hand liggend is dit boek erg geschikt voor het onderwijs, maar ook binnen ontwerpstudio’s is het een veel gebruikte handleiding. .. meer weten ..

Design sketching in communicatie


visualisatie theorie, voorbeelden & showcases
Sketching | product design Presentation behandelt de communicatie context waarin tekeningen te zien zijn. Dit boek laat verschillende theorieën over visuele waarneming zien die je kunnen helpen bij het maken van (visuele) presentaties in het ontwerpproces. .. meer weten ..
book basics
Background

learning support

- sketching tips tools en tutorials om je op weg te helpen -
tips bij het schetsen
Als je even de tijd wilt om te reflecteren of wilt weten wat je kan helpen beter te worden. Hier vind je tips over lijnvoering of het maken van je portfolio.
over teken tools
Zeker als je met een nieuw medium wilt werken, kan het lastig zijn uit te vinden in wat voor jou het beste is. Hier vind je hulp bij het maken van een keuze.
Online tutorials
Er gaat niets boven 'live actie' wat betreft het leren tekenen. We hebben inmiddels een aantal tutorials online, zowel wat betreft markers alsook digitaal schetsen.