Background Image

Educatie

Design sketching workshops en advies.

educatie
naar
praktijk

“Ons doel is om studenten voor te bereiden
op de ontwerp praktijk"

Leer studenten hoe ze tekenen effectiever kunnen inzetten in hun ontwerp proces. Bepaal competenties die aansluiten bij de hedendaagse ontwerp praktijk.

Ons docenten team heeft een breed scala aan ervaring zowel in het ontwikkelen van een curriculum, alsook in het geven van workshops aan Universiteiten en Kunst Academies.

We verzorgen ook lezingen over visuele communicatie van ideeën.

image

Studenten workshops

Studenten hebben profijt van een intensieve training om hun teken niveau een positieve impuls te geven. Onze workshops zijn er op gericht het schetsen als een ontwerp tool in te zetten.

Workshops kunnen plaatsvinden in een korte tijdsspanne; enkele sessies, een intensieve week, of een summer course bijvoorbeeld. Tijdens deze periode kunnen studenten zich helemaal toeleggen op het schetsen, wat niet alleen een grote verbetering oplevert, maar ook vaak een plezierige ervaring is.

curriculum
advies

“Wij delen graag onze methode en curriculum expertise”

Meer weten over wat design sketching onderwijs kan betekenen voor jullie studenten en hoe ze hun ideeën. beter en effectiever kunnen visualiseren? Welke competenties hierbij belangrijk zijn en hoe je dit in een solide programma verwerkt?

Wij beschikken over ruime ervaring in het opzetten en verbeteren van een design sketching lesprogramma zowel op international Universitair als Kunst Academie niveau. We kunnen jullie adviseren welke competenties bij de huidige ontwerp praktijk aansluiten, en hoe deze te implementeren in jullie curriculum.
Teacher team trainingen zijn effectief om iedereen hierbij te betrekken en naar hetzelfde doel toe te werken. Onze docenten kunnen jullie inspireren met up-to-date inzicht in de toepassing van design sketching in de praktijk.

Onze klanten

image

lezingen
visuele
communicatie

“Inspirerende inzichten in beeldtaal”

Wij verzorgen lezingen voor seminars of gastcolleges over beeldtaal en visuele communicatie van ideeën. in de context van product design.

image

Contakt

Als je geïnteresseerd bent en meer wilt weten of graag een offerte wilt ontvangen, neem dan contakt op met Koos Eissen.


SKETCHING
Boomsluiterskade 363
NL-2511 VH Den Haag

E: kooseissen@sketching.nl
P: +31 (0)6 1817 5856