Background Image

Presentatie tekeningen

van idee en product


produkt
visualisatie

“Door die tekeningen kwam het ontwerp tot leven.“

Tijdens het product ontwerpproces zijn er regelmatig momenten van presentatie. Fondsenwerving, conceptkeuze, klant overleg, etc. Vaak moeten mensen vanuit verschillende achtergronden deze product ideeen begrijpen en beoordelen. De visuals dienen niet alleen inzichtelijk te zijn, maar moeten ook overtuigen.

Tekenen heeft een bijzondere rol. Daar waar rationele en emotionele criteria samenkomen. Hun toepassing ligt zowel bij het ontwerpproces (de ontwikkeling van een idee), maar ook in de communicatie van ideeën.
Background Image
Suggestie
Soms is suggestie van groter belang dat precisie, en een tekening is een middel wat die deze aspecten effectief combineert. Snel een idee schets opwerken tot een presentatie met materiaal uitdrukking ..
Omgeving
Ook kan het zijn dat een idee context nodig heeft om begrepen te worden; bijvoorbeeld life style context. Snel een idee schets (digitaal) opwerken tot een presentatie door het plaatsen in een omgeving ..
Probleem oplossend
Ook brengt het vroeg verbeelden van een product idee vaak aspecten aan het licht die meer aandacht behoeven. Op deze manier kan visualisatie ook probleem oplossend het ontwerp proces ondersteunen ..

Concept presentatie

impact // user context // realistisch

Onze tekenstijl en denkwijze is ontwerp geïntegreerd.
Wij hebben hiermee veel ervaring, en onze ontwerp gerichte manier van visualiseren neemt ook het achterliggende concept idee en techniek mee.

Wij kunnen in zeer korte tijd een pakkende visualisatie maken.
suitcases
ampul

design support aanbod

Design styling

Wij kunnen helpen bij het ontwikkelen van de look en feel van producten; belangrijk bij de acceptatie ervan.
> lees meer >
Sketching
on-the-spot
Tijdens overleg of brainstorm kunnen wij ter plekke ideeen zichtbaar en daarmee beter bespreekbaar te maken.
> lees meer >
presentatie tekeningen
Wij zijn gespecialiseerd in design visualisatie en kunnen je helpen om je ideeën met overtuiging te delen.
> lees meer >
visual storytelling

Je kunt bij ons terecht voor advies en maatwerk wat betreft het maken van product presentaties, portfolio's.. > lees meer >

Voor meer werk zie onze

gallery