Background Image

Advies

consult visuele impact van idee in vorm en beeld

visual
consult

“We delen graag onze kennis van visuele product communicatie”

Als je advies wilt om jullie ideeën beter visueel te communiceren, kunnen wij helpen. Crowd funding, bijvoorbeeld, verlangt een andere visuele stijl dan een pitch voor een potentiële klant.

Wij beschikken over ruime ervaring op het gebied van design visualisatie en beeldtaal. Zowel door het maken van (getekende) presentaties, en door onze boeken, hebben we een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij veel toonaangevende ontwerp buro's.

Design vormgeving

look & feel // styling // semiotiek

Zoek je een kritische blik om je ontwerp aan voor te leggen? Wil je de vormtaal van je ontwerp goed laten aansluiten bij de doelgroep? Wil je meer betekenis in je produktvorm om het gebruik te verduidelijken?
Wil je het concept/ idee of innovatieve materiaal nog beter naar voren laten komen?
Dat kan.

Background

start-ups

- als je begint met ondernemen kun je wel wat extra hulp gebruiken -

design visualisatie

Vooral bij startende ondernemingen is het van cruciaal belang je met produkt ideeen anderen enthousiast te maken mee te doen of the investeren. Visuele communicatie speelt hierbij een belangrijke rol.
Hoe kun je het best je product idee visualiseren voor een pitch of fondsenwerving?

design vormgeving

Hoe werk je toe naar de beste look & feel van je product? Kan vormtaal helpen het concept te versterken? Hoe krijgt de vorm meer betekenis?

product portfolio

Hoe zorg je ervoor dat je product portfolio je jou en je bedrijf beter vertegenwoordigt? Hoe kan je portfolio beter helpen je doelen te bereiken?

curriculum
advies

“Onderwijs verandert voordurend, net als de rol van de ontwerper in de samenleving”

Meer weten over wat design sketching en visuele product communicatie onderwijs kan betekenen voor jullie studenten en hoe ze hun ideeën beter en effectiever kunnen visualiseren? Wij helpen competenties te duiden en hoe je deze in een solide programma verwerkt.

Wij beschikken over ruime ervaring in het opzetten en verbeteren van lesprogramma's zowel op international Universitair als Kunst Academie niveau. We kunnen jullie adviseren welke competenties bij de huidige ontwerp praktijk aansluiten, en hoe deze te implementeren in jullie curriculum.
Teacher team trainingen zijn effectief om iedereen hierbij te betrekken en naar hetzelfde doel toe te werken. Onze docenten kunnen jullie inspireren met up-to-date inzicht in de toepassing van design sketching in de praktijk.

Onze klanten


image


image

Contakt

Als je op zoek bent naar een kritische blik, of geïnteresseerd bent en eerst meer wilt weten, neem dan contakt op met Roselien of Koos.


DUTCH Design SKETCHING
Boomsluiterskade 363
NL-2511 VH Den Haag

E: kooseissen@sketching.nl
P: +31 (0)6 2222 2310

E: roseliensteur@sketching.nl
P: +31 (0)6 1817 5856